Kriterieauktionen

Flera dagars auktion är nu över och jag är lite trött och sliten.
Torsdagen startade redan strax efter 03 på morgonen för att fixa hästarna inför resan mot Infra City.
Lastningen gick bra och eftersom vi hade 3 hästar fick vi åka i varsin bil med släp. Det fungerade fint, även om det hade varit trevligt med sällskap i bilen.
Vi hade många visningar under dagen och fick springa som galningar med hästarna som skötte sig exemplariskt. Vilka snälla hästar. Bara ett år men gjorde precis vad vi bad dem om.
Nr 14 Fred Astaire såldes till Magnus Jacobsson, F för 250 000 kr, nr 70 Final Call såldes till Stall Kennys Andelshästar för 350 000 kr och nr 93 Ferrell såldes till Anders Carlsson, Svärtinge för
160 000kr.

Vi stannade kvar på hotellet till fredag morgon och käkade lyxig hotellfrukost innan vi rullade hemåt igen. I varsin bil. Utan sällskap.
Väl hemma så var det bara att slänga i sig lite käk och sen ut i stallet för att duscha nya hästar som skulle på auktion på lördagen.
Vår Harley Zon (e Triton Sund) blev såld innan auktionen så honom strök vi.
Upp före tuppen igen på lördag morgon för en ny auktionsdag. Full rulle hela dagen igen med mycket visningar. Som tur var hade vi extra hjälp av Karin och Jenny som hjälpte till att visa hästarna  vilket var guld värt! Stort Tack till Er!!!
Nr 349 Hyper Zon såldes till Björn Goop, F för 70 000 kr,
nr 368 Haraldinho Zon såldes till Mika Isosomppi, Finland för 60 000 kr, nr 381 Herkules Zon såldes till Markus Lindgren, Hd för 75 000 kr och nr 411 Hallelujah Zon såldes till Jakob Croon, Knivsta för 40 000 kr.

Stort tack till Er och lycka till med era nya hästar!