Märk-värdigt.

Nu har det kommit in 5 nya fina årsföl. De här är uppfödda på anrika Menhammar och ägs av Stall T.P.
Hästarna som kommit är: GOLDEN MILE hingst e. Muscle Hill, GAGARIN hingst e. Donato Hanover, GOLIATH hingst e. Cantab Hall, GOHA sto e. Donato Hanover och GIANT CHOCOLATE sto e Chocolatier. Mer information om hästarna finns under fliken "Inackorderade hästar".
Ytterligare ett gäng kommer inom kort från Menhammar.  Även de ägs av Stall T.P. Mer information om dom finns under "Inkommande hästar"
För någon dag sedan fick vi även klart med ytterligare ett årsföl från Stall Nyx. Det är ett sto  e Lucky Chucky - Great Move Hanover - S.J'S Caviar. Hon kommer till oss inom ett par veckor. 

Nu när stallarna fylls på börjar det bli dags för märkning. Inte frysmärkning för det gör man ju inte längre utan nu blir det "ko-brickor" i grimmorna så vi lätt kan se namn och vem som är moder.
För att underlätta har jag valt att köpa olika färger på namnbrickorna. Röd/rosa till tjejerna och blå till grabbarna. Än så länge går ju alla tillsammans men när vi separerar unghästarna i olika hagar efter kön är det skönt att ha en extra koll så man inte släpper i fel hage.
Väldigt enkelt och inte alls märkvärdigt.