Studiebesök

Idag fick besök av ca 40 st "bönner" från LRF Töreboda.
Många av besökarna var grannar och vänner från vår tid som Töreboda-bor och verkligen ett kärt återseende!
Vi fick möjligheten att presentera vår verksamhet från start (seminering) till mål (auktion/försäljning). Några av unghästarna fick stå inne och visa upp sig och även fölet med sin mamma, som knappt en vecka gammal blev riktig fotomodell :)

Ylwa på ASVT hade varit supersnäll och fixat olika bilder från auktioner, och det gjorde det hela mycket lättare att förklara vad vi sysslade med. När man säger hästauktioner är det ju fortfarande många som tror att det är gammeldags boskapsauktioner där hästarna står fastbundna i långa rader.

Vi hade "dukat" upp två bord med diverse semin och föl grejor och ett med auktions-grejor, dator med filmer på hästarna mm. Tror många var fascinerade av hur mycket saker man verkligen kan behöva för att putsa upp en häst....
Och frågan är väl....behövs allt. Om man ska vara ärlig alltså :)

Det här var vårt första studiebesök och vi tänkte innan att vad ska vi prata om, hur ska vi få tiden att gå? Inga problems kan jag säga!
Jag hade lätt kunnat babbla en timme till men LRF-sällskapet hade redan blivit försenade till nästa anhalt och fick hasta iväg.