V75 seger för fina fuxan!!!


foto: kanal 75/ALN

Shit!....man kan ju knappt tro att det är sant. Hon vann! På V75.
Vår fina fuxa skötte sig utmärkt och trots två omstarter kom hon iväg felfritt. Hamnade på innerspår men skicklige Oskar J Andersson hittade efter en kort bit en lucka och gled ut i andra ytter.
Där fick hon ligga tills det blev dags för spurt och då gled hon enkelt ifrån på upploppet och vann med 4 längder!
Vi hade ingen möjlighet att åka till Östersund så vi bänkade oss framför TV:n och skrek som galningar så taket nästan lyfte. När hon skar mållinjen så fattade vi knappt vad som hänt, tårarna sprutade och vi stirrade förvånat på varandra...."-hon vann......-HON VANN!!!!"
Nästan i samma ögonblick började telefonerna ringa, sms-pling, facebook-gratulationer och Grattishälsningar på alla möjliga vis. Vilken glädje!
Alla borde få möjligheten att få vara hästägare och uppleva seger....

Självklart så tittade vi på sammandraget av travet även kl 18 och då konstaterade vi båda att vi hade "minnesluckor" och inte hade hört någonting de sista 300 m av loppet.
Vinsten gav 100 000 kr och vi bugar och bockar för hela Team Westholm som tar så väl hand om Exclusive Zon! Extra stort Tack och Grattis till kusken Oskar J Andersson som genom segern försvarade sin titel från fjolåret då han också vann Wångens Stora Lärlingspris!